EVOLUTION OF THE SUBCONSCIOUS REBIRTH

Teoksen valmistumisvuosi:

2021

Koko:

80cm X 120cm

Teoskuvaus:

Öljy ja metallinen kulta kankaalle. Teoksen kaikki neljä kehoa ovat malli Alton Masoniin perustuvia, mutta maalaus ei ole hänen potrettinsa. Vasemman hahmon kädet ovat kahden eri ystäväni sillä haluan, että jokainen teokseni jotenkin perustuu minulle tärkeisiin ihmisiin. Hahmoilta puuttuvat nännit, sillä minulle nännit edustavat ihmistä, ja sitä he eivät ole. He ovat jumalallisia olentoja.

Teoksessa halusin esittää itsensä emotionaalista parantumista. Kaikki neljä hahmoa luovat yhden ihmisen kokonaisuuden. Kolme ylintä hahmoa ovat meidän alitajunta. Kaikkien hahmojen vaatteiden värit edustavat neljää elementtiä: Sininen merkitsee vettä sekä tunteellista kasvua. Harmaa edustaa ilmaa sekä henkistä kasvua. Vihreä edustaa maata sekä kollektiivista kasvua. Kun työstämme kaikkia kolmea kasvamaan ja kehittymään, he voivat vihdoin parantaa punaisen, joka edustaa tulta ja sisäistä lastamme.

Maalauksessa alitajuntamme (kolme ylintä) ovat vihdoin kehittyneet tarpeeksi. Mielestäni synnymme kaikki päättöminä, ja aikuistuminen tarkoittaa, että saamme vihdoin päämme, järkemme ja viisautemme. Hahmot ovat liittämässä sisäisen lapsemme päätä kultaisella langalla, joka itsessään edustaa kovaa työtä. Olemme vihdoin kokonaisia.

Scroll to Top