Alisa Linnavuori

moikka! täällä näytön takana Alisa, ja nyt kerron itsestäni. Olen 13 vuotias, harrastan piirtämista/malaamist ja musiikkia ( piano,ukulele ja kitara).

Ikä: 13

Alla olevat sosiaalisen median linkit avautuvat uuteen ikkunaan.

Tekniikat:

akryylimaalaus, Akryylimaalaus, Akvarellimaalaus, Digitaalinen piirtäminen, Guassi, käsityöt, Keramiikka, Korutaide, luonnos, Maalaaminen, Muste, Mustekynä, Öljyvärit, Pastellit, Puuväripiirros, Realistinen, Savityöt, Sekatekniikka, Valokuvamanipulaatio, Veistos, Vesivärimaalaus

Teemat:

Epämuodostuma, Fantasia, Identiteetti, Ihmiset, Ihmissuhteet, Kauhu, Kauneusihanne, Keho, Kuolema, Luonto, Luova, Maisema, Muotokuva, Mytologia, Naiseus, Nuoritaide2021, Omakuva, Rakkaus, Seksuaalisuus, Self-love, Surrealismi, Taide, Tatuointisuunnitelma, Taxitermia, Tunteet, Tylsyys, Unelmoiva, Unet, Veistos

CV:

Olen piirtänyt ja nauttinut piirtämisestä koko elämäni ajan, mutta olen aloittanut näin, jos voin sanoa, taiteilijan uran n. viime kesänä. Silloin just eniten aloin kiinnostumaan taiteesta, ja taiteen historiasta sekä sen monista erilaisista tekniikoista.

En ole hakenut mihinkään taideopistoihin, enkä ole niinkään aktiivisesti koittanut akateemista tyyliä, (vaikka sitä nyt yritän oppia ””:D). Piirsin lähinnä itse ja koen itsestäni, että se on mulle paras tapa edetä tällä taiteeni polulla.

Inspiroidun ja saan ideoita piirrustuksiini yleensä fantastista kirjoista, elokuvista ja jopa unista. Päämääräni on kuitenkin taiteellani herättää tunteita ja ajatuksia.

Haluan vielä mainita, että rakastan renessanssin ja barokkon ajan taidetta. Tykkään realismista, joka sekoittuu johonkin mystiseen. lyhyesti sanottuna, surrealismi.

 

 

 

Teokset

Vieritä ylös