Päämääränä taivas

Päämääränä taivas on Tampereen Yhteiskoulun lukiossa toteutettu teatteridiplomityö. Mitä ajattelisit, jos heräisit junasta ilman muistoja ja saisit tietää olevasi matkalla taivaaseen? Päämääränä taivas on tarina perheestä, sisaruudesta, uskosta ja ennen kaikkea siitä, kun aika lop

Ikä: 21

Alla olevat sosiaalisen median linkit avautuvat uuteen ikkunaan.

Tekniikat:

Äänitaide, Elokuva, Poliittinen taide, Taideohjaus, Tanssi, Video

Teemat:

Abstrakti, Dokumentoiva, Fantasia, Ihmiset, Kantaaottava, Luova, Musiikki, Nuoritaide2021, Seksuaalisuus, Sisaruus, Tunteet, Uskonto

CV:

PÄÄMÄÄRÄNÄ TAIVAS

MISTÄ ON KYSE?

Päämääränä taivas on Tampereen Yhteiskoulun lukiossa syksyllä 2020 – keväällä 2021 tehty teatteridiplomi, joka on koonnut yhteen 10 nuoren työryhmän ja toteutettu täysin itsenäisesti.

Mitä ajattelisit, jos heräisit junasta ilman muistojasi ja saisit tietää olevasi matkalla taivaaseen? Päämääränä taivas on tarina rikkinäisestä perheestä, jossa uskonto meinaa peitota rakkauden. Esitys käsittelee perhettä, sisaruutta, uskontoa, seksuaalisuutta ja varsinkin sitä, kun aika loppuu kesken.

Esityksen sisältövaroitukset: kirkkaat valot, kovat äänet, voimakkaat kohtaukset, väkivalta, uskonto sävytteinen rasismi.

TYÖRYHMÄ

Käsikirjoitus ja ohjaus:
Mette Paloniemi

Näyttelijät:
Eevi Anttila
Lauri Kivekäs
Sakarias Koivisto
Jenna Räty
Emmi Komulainen
Aino Hakamäki

Tuotanto ja äänet:
Jonna Sillanpää

Valot:
Sara Pohjonen

Maskeeraus:
Aaro Tamminen

Koreografiat:
Eevi Anttila

Puvustus:
Mette Paloniemi, Heidi Jaakkola, Tampereen Työväen teatteri

Teokset

Scroll to Top