Sonja Karmisto | artbysonjakoo

Luova ajattelija ja intuitiivinen tekijä. Inspiroidun usein luonnosta ja ihmisistä, tunnetiloista. Maalaan yleensä hyvinkin vapaasti, ilman rajoja ja suunnitelmia. Annan siveltimen päättää, millainen työstä lopulta syntyy. Harrastan myös runotaidetta. Helsinki/Rauma.

Ikä: 26

Alla olevat sosiaalisen median linkit avautuvat uuteen ikkunaan.

Tekniikat:

Maalaaminen, Mixed Media, Piirtäminen

Teemat:

Abstrakti, Ihmiset, Luonto, Luova, Muotokuva, Nuoritaide2021, Surrealismi, Tunteet, Unelmoiva

CV:

Olen tehnyt taidetta eri muodoissa aivan pienestä asti. Se on aina ollut kanavani avartaa sisäistä maailmaani, itselleni ja muille.

Koulun tarjoamien taidekurssien lisäksi kävin n. 7 vuotta kuvataidekoulua. Ammattikorkeakoulussa ja nykyisessä työssäni markkinointiassistenttina hyödynnän visuaalista ja kielellistä osaamistani mm. erilaisten esitteiden, esitysten ja somepostausten luonnissa.

En rajaa osaamistani tiettyyn alueeseen, vaikka tällä hetkellä olen keskittynyt lähinnä abstraktien töiden maalaamiseen akryyleillä, valokuvaamiseen, kasvokuviin sekä runojen, ja muiden tekstien kirjoittamiseen.

Aloitin abstraktien töiden maalaamisen vuoden 2019 loppupuolella, ja olen sittemmin saanut myös myydä muutamia teoksiani.

Nautin kaikista eri tavoista tehdä, ja nyt etsinkin ehkä juuri sitä omaa juttuani. Oman taiteeni esittelemisen saralla olen toistaiseksi vielä aivan alussa, ja odotan innolla, mitä tulevaisuudella on minulle tarjota.

Teokset

Scroll to Top