Stefan Vehkaperä

Maalailen, piirtelen ja kirjottelen runoja omassa pienessä yksiössä Oulussa. Yritän löytää uusia lähestymiskulmia omaan taiteeseen ja esille tuontiin. Inspiroidun tabuista, kielletyistä asioista sekä ihmisyydestä. Ihailen myös tosi paljon eri taistelulajeja ja niiden spirituaalisuutta.

Ikä: 24

Alla olevat sosiaalisen median linkit avautuvat uuteen ikkunaan.

Tekniikat:

Akryyli ja öljy kankaalle, Akryylimaalaus, Graafinen suunnittelu, Graffiti, kuvataide, lyijykynä, Maalaaminen, Pastellit, Piirtäminen, Puuväripiirros, Realistinen, Sarjakuva, Tatuointitaide, Valokuva

Teemat:

Elämä, Feminismi, Ihmiset, Kasvu, Kasvutarina, Kauhu, Keho, Kuka olen, kun olen yksin, Masennus, Muotokuva, Musiikki, Mytologia, naisellinen, Pride, Rakkaus, Romantiikka, Seksuaalisuus, Spirituaalisuus, Sukupuoli, Symbolismi, Taide, Tatuointisuunnitelma, Tunteet, Vapaus, Yhteiskunta, yksinäisyys, Ystävyys

CV:

Taide- ja mediapajalla Oulussa vietin 8kk, jossa pääsin laajasti tutustumaan eri tapoihin tehdä taidetta ja eri tekniikoihin. Pääsin kokeilemaan keramiikkaa ja lasittamista sekä kuvataiteen eri tekniikoita. Ohjasin myös ensimmäisen käsikirjoittamani lyhytelokuvani “453” (löytyy youtubesta)

Alotin kuvataiteen harrastamisen kunnolla ollessani yläasteella ja olin todella kiinnostunut tatuoinneista. Siitä se sitten ajatus lähti ja minusta piti tulla tatuoija, mutta suunnitelmat muuttuivat matkalla. Nykyään teen omaksi ilokseni taidetta. Toivoen jonkun inspiroituvan siitä.

Teokset

Scroll to Top