Tahiti Alanko

Olen Tahiti, 23-vuotias taiteilijan alku kotoisin Seinäjoelta! Olen herkkä, tunteellinen sekä utelias ja näitä piirteitä haluan tuoda esille elämäni joka hetkessä. Ajattelen elämää suuresti ja henkinen puoleni on mukana kaikessa tekemisessäni!

Ikä: 25

Alla olevat sosiaalisen median linkit avautuvat uuteen ikkunaan.

Tekniikat:

Akryyli ja öljy kankaalle, Akryylimaalaus, akryylimaalaus, Hiili, kuvataide, luonnos, lyijykynä, Maalaaminen, Öljymaalaus, Öljyvärit, Öljyvärit kankaalle, Palettiveitsi, Piirtäminen, Sekatekniikka, tuhertaminen, Valokuva, Vapaus, Vesivärimaalaus

Teemat:

Abstrakti, Eläimet, Elämä, Fanart, Identiteetti, Ihmiset, Ihmissuhteet, Ilmastonmuutos, Impressionismi, Kasvit, Kaupunki, Keho, Lapsenomaisuus, Luonto, Luova, Maisema, Muotokuva, Musiikki, Sekalainen, muu, Sielunkumppanuus, Spirituaalisuus, Taide, Tunteet, Unelmoiva, Vapaus, Yhteiskunta, yksinäisyys, Ystävyys

CV:

Tällä hetkellä opiskelen kuvataide-linjalla Kauhajoen Opistolla, Etelä-Pohjanmaalla. Se on ensimmäinen koulutukseni taiteeseen liittyen, sillä taidemaailman löysin vasta pari vuotta sitten. Opiskelussa olen jo oppinut taiteen perusasioita kuten värioppia, perspektiiviä, piirtämisen- sekä maalauksen alkeet, sekä paljon muuta!

Sain koko lukuvuoden kattavan stipendin kuvataide-opintoihin Kauhajoelle (arvo noin 4000€). 

Olen todella alkuvaiheessa omalla taidepolullani, mutta sekin on yksi asia, mikä innostaa minua. Vielä oman tyylin puuttuminen osin, koko ajan uuden oppiminen sekä tutustuminen vihdoin samanhenkisiin ihmisiin on isompi voimavara itselleni kuin uskonkaan. Onneksi maailma on pullollaan erilaista taidetta, mistä voi ottaa viitteitä omaan tekemiseen ja ihmisiä, jotka luovat sitä uutta koko ajan. Haluan olla se ihminen joku päivä. En malta odottaa, että pääsen tutustumaan uusiin ihmisiin taiteen parissa!

Teokset

Scroll to Top