Tuomi Vihava

Elämänpaloinen nuori Itä-Suomesta. Tulkihen tuntojani visuaalisesti,, siksi täällä sivullakin olen. Tutkin asioita muutoksen ja illuusion kautta ja näkökulmasta, ja oisin tulevaisuudessa tosi kiinnostunut tekemään esimerkiksi tilataidetta . . . . . . .

Ikä: 20

Alla olevat sosiaalisen median linkit avautuvat uuteen ikkunaan.

Tekniikat:

Installaatio, Kierrätystaide, Kollaasi, Kuvanveisto, Maalaaminen, Mixed Media, Muotoilu, Poliittinen taide, Tekstiilitaide, Valokuva, Valokuvamanipulaatio, Vapaus, Veistos, Ympäristötaide

Teemat:

Ihmiset, Ilmastonmuutos, Kaaos, Kantaaottava, Keho, Kuolema, Luonto, Luova, Muutos, Nuoritaide2021, Omakuva, Rauha, Tunteet, Vapaus, Veistos, Yhteiskunta

CV:

Suuria saavutuksia tai taidealan koulutusta miulta ei löydy, mutta halua oppia kokeilemisen kautta sitäkin enemmän. Vaikka taiteilijana olenkin itseoppinut, olen aijemmin opiskelut noin vuoden teatteritekniikkaa savonlinnassa, lavastusta ja proppausta lähinnä siis. Myös hieman puvustusta ja maskeerausta olen päässyt tekemään. Vaikka kyseisessä koulussa en enää olekkaan, mukaani tarttui ainakin osaamista käyttää erilaisia koneita ja tekniikoita, ja intoa kokeilla ja käyttää erilaisia (kierrätettyjäkin) materiaaleja. Mitä nyt vaan sattuu vastaan tulemaan.

Tällä hetkellä tulevaisuuden suunnitelmani ovat vielä hyvin auki, mutta toivon kuitenkin jatkossa pääseväni työskentelemään taiteen parissa, mitä se ikinä tarkoittaakaan. Jos koet, että voisin olla jotenkin siulle avuksi, laita ihmeessä viestiä. Oon hyvin avoin kaikennäköisille ideoille.

Ihanaa alkukesää kaikille !!

Teokset

Scroll to Top