Avoin työpaikka / Lasten ja nuorten taidekeskuksen toiminnanjohtaja 1.12.2023 alkaen

annirupponen

Julkaistu: 22.09.2023 9:32

Ei vielä kommentteja

Avoin työpaikka / Lasten ja nuorten taidekeskuksen toiminnanjohtaja 1.12.2023 alkaen

Lasten ja nuorten taidekeskus edistää taidekasvatusta ja kulttuurista nuorisotyötä erityisesti visuaalisen kulttuurin alueella. Keskus vastaa Hyvinkäällä sijaitsevan kulttuuritalon Villa Artun avoimesta kulttuurikeskustoiminnasta, on valtionapukelpoinen valtakunnallinen nuorisotyötä tekevä järjestö Nuori Taide -toiminnan kautta ja ylläpitää kansainvälistä lasten ja nuorten taiteen arkistoa. Toiminnassa järjestetään näyttelyitä, tapahtumia, työpajoja ja harrastustoimintaa, tuetaan lasten ja nuorten taiteen harrastamista sekä innostetaan kaikenikäisiä elämyksiin taiteen parissa. Taidekeskuksen toimitilat ovat kulttuuritalo Villa Artussa Hyvinkään Villatehtaalla. Taidekeskusta ylläpitää opetus- ja kulttuuriministeriön ja Hyvinkään kaupungin vuonna 1980 perustama säätiö.

Toiminnanjohtajan tehtävänä on johtaa ja kehittää taidekeskuksen toimintaa. Toiminnanjohtaja on myös säätiön hallituksen ja neuvottelukunnan sihteeri.
Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä kykyä strategiseen johtamiseen ja taidekeskuksen toiminnan kehittämiseen. Tehtävässä vaaditaan esihenkilökokemusta ja taloushallinnon taitoja. Olennaista toiminnanjohtajan työssä on myös lasten ja/tai nuorten kulttuurin sekä taiteen ja taidekasvatuksen tuntemus.

Tarjoamme taidekasvatuksen ja kulttuurisen nuorisotyön näköalapaikan, laadukkaan työympäristön, innostuneen työyhteisön sekä monipuolisen ja itsenäisen toimenkuvan. Työsuhde on kokopäivätyö ja voimassa toistaiseksi. Koeaika on 6 kuukautta.

Lasten ja nuorten taidekeskuksen säätiö toivoo hakijoiksi työkokemukseltaan eri taustaisia, eri-ikäisiä, eri sukupuolten edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Lasten ja nuorten taidekeskuksen toimitilat kulttuuritalo Villa Artussa ovat esteettömät.

Vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen sekä CV tulee lähettää sähköpostilla 9.10.2023 klo 16.00 mennessä osoitteella paivi.venalainen(a)artcentre.fi. Hakijoita voidaan haastatella jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Päivi Venäläinen p. 040 757 8375 tiistaina 26.9. klo 9–11, torstaina 28.9. klo 13–15 ja keskiviikko 4.10. klo 15–16.

Lisätietoja toiminnasta verkkosivuilta
www.artcentre.fi & www.villaarttu.fi
www.nuoritaide.fi & www.nuoritaidefolio.fi

Instagram
https://lnkd.in/gBpx7fKs
https://lnkd.in/gDRDar4D

Facebook
https://www.facebook.com/villaarttu
https://www.facebook.com/nuoritaide

Teemat:

Tekniikat:

Jos haluat osallistua keskusteluun, kirjaudu ensin sisään. Jos sinulla ei ole vielä tunnusta, luo se täällä >

Subscribe
Notify of
0 kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kysy tai kommentoi!x
Scroll to Top