Näyttely Kalliolaan!

Kalliolan nuorisotoiminta

Julkaistu: 20.09.2022 18:31

Ei vielä kommentteja

Hei tyypit,

Kalliolan Setlementtitalo tarjoaa näyttelytilaa ilmaiseksi nuorten taiteilijoiden töille koko loppuvuoden!

Näyttelyajankohta on sovittavissa vapaana olevien päivämäärien puitteissa ja yksityisnäyttelyt ovat tyypillisesti olleet esillä meillä noin kuukauden päivät. Helsingin Alppiharjussa, osoitteessa Sturenkatu 11, sijaitseva rakennus on Kalliolan kansalaisopiston, useamman kansalaisjärjestön ja paikallisen yhteisön kohtaamispaikka, jossa on mahdollisuus järjestää myös näyttelynavajaisia. Kalliolan nuorisotoiminnan koordinaattori auttaa kulloistakin taiteilijaa näyttelyn esillepanossa, markkinoinnissa sekä avajaisten järjestämisessä. Syntyvät kulut katetaan, mutta palkkioita emme valitettavasti pysty maksamaan.

Kalliolan arvoja ovat ilo, reiluus ja luottamus. Kunhan työsi ei ole arvojemme kanssa ristiriidassa tai loukkaa mitään ihmisryhmää, on taiteesi meille tervetullutta! Sinulla ei tarvitse olla virallista koulutusta tai kokemusta taidenäyttelyihin osallistumisesta. Me  haluamme olla tarjoamassa alustan, missä nuorten oma ääni, näkökulma ja tapa ilmaista itseään tulee näkyväksi!

Jos innostuit asiasta tai sinulla heräsi mitään kysymyksiä aiheesta, niin ota yhteyttä Kalliolan Setlementtitalon nuorisotoiminnan koordinaattoriin:

Mariia Karhu
mariia.karhu@kalliola.fi
p. 050 479 3045

Jos haluat osallistua keskusteluun, kirjaudu ensin sisään. Jos sinulla ei ole vielä tunnusta, luo se täällä >

Subscribe
Notify of
0 kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kysy tai kommentoi!x
Scroll to Top