Nuori Taide rekrytoi: Graafisen sisällön tekijä

annirupponen

Julkaistu: 08.12.2021 15:45

Ei vielä kommentteja

Haemme nuorta graafisen sisällön tekijää toteuttamaan ensi kevään nuorten näyttelyn graafisia sisältöjä. Tehtävänäsi on suunnitella ja tehdä näyttelyn graafinen ilme ja siihen perustuva näyttelyn hakuilmoitus ja juliste sekä sosiaalisen median julkaisujen taustat yhdessä muun näyttelytiimin kanssa. Graafisen ilmeen pohjalla käytetään osia Nuori Taiteen visuaalisesta ilmeestä.

Toivomme hakijalta:
• kiinnostusta nuorten tuottamaa kulttuuria kohtaan;
• jonkin verran kokemusta graafisen sisällön tuotannosta;
• suunnitteluohjelmien hallintaa.

Työ on projektiluontoinen ja se toteutetaan 3.1.–28.2.2022 välisenä aikana etätyönä. Työ tulee tehdä omilla laitteilla ja ohjelmilla. Työstä maksetaan kertapalkkio 300€.

Hae paikka vastaamalla lyhyesti kysymykseen, miksi sinä olisit hyvä graafisen sisällön toteuttaja tulevaan näyttelyyn? Lähetä vastauksesi, CV:si ja 2-5 työnäytettä tai portfolio sähköpostitse osoitteeseen anni.rupponen(at)artcentre.fi viimeistään 14.12.2021 klo 20 mennessä. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä, eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Nuori Taide tukee 13–29-vuotiaiden työelämätaitojen kehittymistä tarjoamalla työmahdollisuuksia erilaisissa luovien alojen projekteissa. Emme edellytä alan koulutusta.

Lisätietoja työstä saat @nuoritaide Instagramin kautta tai tuottaja Anni Rupposelta anni.rupponen(at)artcentre.fi tai p. 050 308 3625 arkisin klo 10-16.

Hakuilmoitusta saa jakaa 🙃

#nuoritaiderekrytoi #nuorettekijät #graafinensuunnittelu

Teemat:

Tekniikat:

Jos haluat osallistua keskusteluun, kirjaudu ensin sisään. Jos sinulla ei ole vielä tunnusta, luo se täällä >

Subscribe
Notify of
0 kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kysy tai kommentoi!x
Scroll to Top