Nuori Taide rekrytoi: Kuraattorin assistentti

annirupponen

Julkaistu: 12.01.2022 12:55

Ei vielä kommentteja

Nuori Taide rekrytoi 🤩 

Haemme nuorta kuraattorin assistenttia työskentelemään osana tulevan nuorten ryhmänäyttelyn tiimiä. Näyttelyn teema on ‘Kuka olen, kun olen yksin’. Tehtävänäsi on mm. avustaa näyttelyn teosvalinnoissa, suunnittelussa, ripustuksessa ja purussa sekä tuottaa näyttelyyn liittyviä tekstisisältöjä sosiaaliseen mediaan ja nettisivuille. Työskentelet osana näyttelytiimiä Tampereella nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:ssa sekä osittain etänä. 

Toivomme hakijalta:

  • kiinnostusta nuorten tuottamaa kulttuuria kohtaan;
  • jonkin verran kokemusta taidenäyttelyn tuotannosta joko itse taiteen tekijänä tai tuottajana;
  • jonkin verran kokemusta tekstien kirjoittamisesta;
  • mahdollisuutta matkustaa säännöllisesti työkohteeseen Tampereelle.

Työ on laajuudeltaan 20 tuntia ja se sijoittuu aikavälille 1.2.–30.5.2022. Työ tehdään osin omilla laitteilla (esim. etätyöpäivänä tehtävä tekstin tuotanto). Palkkio työstä on 280€.

Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä, eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Nuori Taide tukee 13–29-vuotiaiden työelämätaitojen kehittymistä tarjoamalla työmahdollisuuksia erilaisissa luovien alojen projekteissa. Emme edellytä alan koulutusta.

𝐇𝐚𝐞 𝐩𝐚𝐢𝐤𝐤𝐚𝐚 vastaamalla lyhyesti kysymykseen, miksi sinä olisit hyvä kuraattorin assistentti näyttelyyn? Lähetä vastauksesi, CV:si sekä 1-2 näytettä kirjoittamistasi teksteistä (esim. somepostaus, blogipostaus ja tapahtuman esittelyteksti) ja listaus näyttelyistä, joihin olet osallistunut taiteen tekijänä tai tuottajana.

Lähetä hakemus ja pyydetyt liitteet anni.rupponen(at)artcentre.fi viimeistään 19.1.2021 klo 12 mennessä. Haastattelut pidetään etänä 20.–21.1.2022.

Lisätietoja työstä saat @nuoritaide Instagramin kautta tai tuottaja Anni Rupposelta anni.rupponen(at)artcentre.fi tai p. 050 308 3625 arkisin klo 10-16.

Hakuilmoitusta saa jakaa 🙃

Lisätietoja Monitoimitalo 13:sta saa tästä linkistä. 

#nuoritaiderekrytoi #nuorettekijät #kuratointi

Teemat:

Tekniikat:

Jos haluat osallistua keskusteluun, kirjaudu ensin sisään. Jos sinulla ei ole vielä tunnusta, luo se täällä >

Subscribe
Notify of
0 kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kysy tai kommentoi!x
Scroll to Top