Ilmoitustaulun ohjeet

Ilmoittajaprofiilitunnus

Rekisteröityessä luot Ilmoitustaululla näkyvän nimimerkin, joka näkyy tekemissäsi ilmoituksissa ja/tai kommentoidessa. Sähköpostiosoitteesi ei tule julkisesti muiden nähtäväksi.

Rekisteröitymättä pystyt lukemaan ilmoituksia ja keskusteluja.

Etikettimme

📌 Tähdätään hyviin keskusteluihin ja vinkkeihin.

📌 Ollaan ystävällisiä ja rauhallisia. 

📌 Noudatetaan hyviä käytöstapoja. 

📌 Ei haasteta riitaa eikä häiriköidä (=trollata). 

📌 Käytetään asiallista kieltä ja EI HUUDETA (=CAPS LOCK) toisille.

Ilmoitustaulun Q & A

Voinko aloittaa uuden keskustelun Taide\Folion Ilmoitustaululla?

Ehdottomasti! Ilmoitustaulu on olemassa juuri siksi, että voit kysyä apua ja vinkkejä, kertoa esim. tapahtumista ja näyttelyistä ja tutustua samanhenkisiin tyyppeihin.

Voinko osallistua Ilmoitustaulun keskusteluihin?

Tietenkin ja toivottavasti osallistut!

Ilmoitustaulu tarjoaa mahdollisuuden olla avuksi ja kertoa omista kokemuksista taiteen parissa. Osallistumalla keskusteluihin pääset jakamaan omaa osaamistasi ja oppimaan muilta uutta.

Mistä kaikesta Ilmoitustaululla voi keskustella? 

Ilmoitustaulu on paikka keskustelulle ja ajatusten vaihdolle. Täällä voit keskustella ja kommentoida taidetta koskevista asioista. Asiat voivat liittyä muun muassa omaa taiteelliseen työskentelyyn, tapahtumiin, näyttelyihin tai työpajoihin.

Miksi Ilmoitustaulu on olemassa?

Nuori Taide halusi luoda paikan, jossa ilmoittelu ja kysyminen on helppoa ja turvallista. Taide\Folion Ilmoitustaulua moderoidaan ja sen hallinta on Nuori Taiteen näpeissä.

Heti Nuori Taiteen toiminnan alkuvaiheessa huomattiin tarve kanavalle, jossa olisi mahdollisuus päästä jakamaan ja kertomaan kootusti tapahtumista ja toiminnasta nuorten visuaalisen taiteen alalla. Ilmoitustaulu tarjoaa paikan, jossa nuoret sekä nuorten parissa ja taidemaailmassa työskentelevät voivat kertoa ja kysyä esimerkiksi tapahtumista, näyttelyistä, kursseista, työpajoista ja omaan taiteen tekemiseen liittyvistä asioista. Ilmoitustaulun tavoitteena on tuoda saman asian äärellä olevat ihmiset lähemmäs toisiaan.

Olen huomannut etiketin/sääntöjen vastaista keskustelua Ilmoitustaululla. Mitä teen?

Ylläpito valvoo sääntöjen noudattamista ja mahdollisesti moderoi keskustelua, sekä poistaa sääntöjen vastaisia sisältöjä. Voi kuitenkin olla, että sinä ehdit huomata tämän ennen ylläpitoa. Tällaisessa tapauksessa voit ilmoittaa epäasiallisista viesteistä klikkaamalla “Report” -painiketta (punainen lippu) viestien oikeasta yläkulmasta. 

Voit olla aina myös yhteydessä suoraa Nuori Taiteeseen:

📌 Sähköposti: nuoritaide(at)artcentre.fi
📌 WhatsApp: 050 472 3552

Nuori Taide vastaa ma-pe 9-15 välisenä aikana yhteydenottoihin.

Taide\Foliossa noudatetaan turvallisen tilan periaatteita. Pidetään yhdessä huoli siitä, että Ilmoitustaulu pysyy siistinä ja keskustelu hyvänä.

Rekisteröidy Ilmoitustaulun käyttäjäksi!

Onko sinulla jo tunnus? Kirjaudu sisään täältä!

Lue lisää Taide\Foliosta klikkaamalla tästä.

Scroll to Top